ERP tanácsadás Blog

Új vállalatirányítási rendszer a Microsofttól: Business Central

A korábban Navision, majd Microsoft Dynamics NAV néven ismert vállalatirányítási rendszer 19 éve van a piacon és a Microsoft egyik legdinamikusabban fejlődő terméke. Az elmúlt három évben ötszörösére növekedett azoknak a száma, akik ennek a megoldásnak a fejlesztésén dolgoznak. Világszerte több millió Dynamics felhasználó használja az üzleti életben nap, mint nap.

A most megjelent Business Central 100%-ban felhős konstrukció, amelynek nagy előnye, hogy a Microsoft által kiadott frissítések automatikusan bekerülnek a rendszerbe, így a felhasználók mindig a legújabb verzióval dolgozhatnak.

Magyar környezetre szabva

A magyar jogszabályi környezetnek való teljeskörű megfelelés biztosítja, hogy az ügyviteli folyamatok minden hazai előírásnak megfelelnek. A Dynamics 365 Business Central leköveti a jogszabályok változásait és minden változás, új tudás, képesség azonnal a vállalkozások rendelkezésrére áll, telepítés vagy más technikai felkészülés nélkül.

A felhőszolgáltatásként is igénybe vehető komplex ügyviteli rendszer a legmodernebb funkciókat biztosítja akár a kisebb vállalkozások számára is, mesterséges intelligencia, gépi tanulás és Power Platform technológiákkal támogatva a valós idejű adatokra épülő ügyvitelt és üzleti döntéshozatalt.

30 napos próbaverzió a COSMO CONSULT-tól

A felhőből és telepített verzióban is elérhető Business Central jelentősebb egyszeri beruházás nélkül biztosítja egy integrált ügyviteli rendszer legmodernebb funkcionalitását a hazai KKV-k számára. Az alábbi demó környezetet 30 napig a felhőből fogja tudni elérni.

Teljes funkcionalitás, 30 napig ingyen! A demó környezetben 30 napig van lehetősége kipróbálni a rendszert. A demó környezetet úgy épül fel, hogy minden fontos funkció elérhető benne a pénzügytől, az értékesítésen át a beszerzésig.

  • Megosztás: