ERP tanácsadás Blog

Hasznos Business Central kiegészítő appok

A Microsoft legnépszerűbb vállalatirányítási rendszere már egyedi fejlesztések nélkül is nagyon összetett és jól használható eszközt ad a magyar KKV felhasználók kezébe. De így is lehetnek olyan területek egy vállalat életében, ahol a standard funkcionalitás már nem elegendő. Ezekben a helyzetekben a Business Central esetében a megoldás nem egyedi fejlesztésekben jelentkezik, hanem olyan kiegészítő applikációk formájában, amelyek már előre tartalmazzák az extra igényeket kiszolgáló funkciót és mint egy telefonos app néhány kattintással hozzáadhatók a meglévő Business Central rendszerhez.

A COSMO CONSULT Kft. a magyar piacon kiemelkedően széles palettán kínál Business Central appokat a magyar felhasználóknak, ezekből szemezgettem néhányat:

Projektmenedzsment

A COSMO Projektmenedzsment megoldása támogatja az összes kivitelezői és alvállalkozói üzleti folyamatot, az egyedi és kisszériás gyártástól kezdve, a részletes kapacitás- és erőforrástervezésen át, egészen a teljes körűen integrált projektmenedzsmentig.

Projektmenedzsment (Business Central app)

Dokumentumkezelés

A COSMO dokumentumkezelő rendszerével egy gyorsan bevezethető kiegészítő alkalmazást kapnak a felhasználók, amivel új szintre léphet a dokumentumok iktatásában és kereshetőségében a Business Centralon belül.

Dokumentumkezelés (Business Central app)

Beszállítók értékelése

A Business Central (korábban Dynamics NAV) rendszerhez kifejlesztett beszállító minősítési megoldás segíti a beszállítói kör minőségének javítását, valamint lehetővé teszi a beszállítói kapcsolatok folyamatos ellenőrzését és fejlesztését.

Beszállító értékelés (Business Central app)

Egyedi gyártó cégeket segítő vállalat- és termelésirányítás

A egyedi gyártással foglalkozó cégeknek szóló megoldással a teljes tervezési, beszerzési és gyártási folyamat integráltan és transzparensen kezelhető. Legyen szó a teljes beszerzési folyamat kezeléséről, a beszállítói információk integrálásáról és a gyártás pontosabb információval való ellátásáról.

Gyártás, termelésirányítás (Business Central app)

Utazási költségelmszámolás

A Rydoo a világ egyik vezető utazási költségelszámolási alkalmazása, ami a COSMO CONSULT megoldásával már a Business Central (korábban Dynamics NAV) vállalatirányítási rendszerhez is elérhetővé vált!

Utazási költségelszámolás (Business Central app)

  • Megosztás: